Izvor: Vesti-online.com, 07.Dec.2018, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković čestitao Modriću: Apsolutno zasluženo (FOTO)

Svetski reket broj jedan čestitao je hrvatskom fudbaleru dobijanje Zlatne lopte.

Sve čestitke dragom Luki Modriću na osvojenoj Zlatnoj Lopti. Apsolutno zasluženo. Ponosan trenutak za naš region koji je dobio najboljeg fudbalera sveta #BallonDOr pic.twitter.com/JMTpGJAftu— Novak Djokovic (@DjokerNole) 07. децембар 2018.

Đoković je na svom Tviteru napisao:

"Sve čestitke dragom Luki Modriću na osvojenoj Zlatnoj lopti. Apsolutno zasluženo. Ponosan >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << trenutak za naš region koji je dobio najboljeg fudbalera sveta".

Opšte je poznato da srpski teniser ima odličan odnos sa hrvatskim fudbalerima, za koje je navijao tokom Svetskog prvenstva u Rusiji. Oni su mu podršku uzvratili, a na nedavno završenom Mastersu u Londonu njih nekoliko je došlo da ga gleda u finalu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.