Đoković će 7. jula uraditi drugi test na koronavirus

Izvor: RTS, 29.Jun.2020, 15:03

Đoković će 7. jula uraditi drugi test na koronavirus

Najbolji teniser sveta Novak Đoković drugi test na koronavirus odradiće 7. jula, kada ističe 14 dana od prvog pozitivnog testa.
Novak je u utorak potvrdio da su njegova supruga i Jelena zaraženi i da se osećaju dobro.

"Nadam se da se neće komplikovati bilo čija zdravstvena situacija i da će svi biti dobro. Ja ću ostati u samoizolaciji narednih 14 dana, i ponoviti test >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za 5 dana", objavio je Đoković u saopštenju.
Ipak, test će biti ponovljen nakon samoizolacije od 14 dana, što je redovna procedura kada se ustanovi prisustvo koronavirusa u organizmu pacijenta.
To znači da će najbolji teniser sveta drugi put biti testiran 7. jula.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Promena plana, kada će Đoković ponovo da se testira?

Izvor: Sportske.net, 29.Jun.2020

Očekivalo se da se to dogodi možda već danas, ali....Novak Đoković je prošlog utorka potvrdio da je pozitivan na koronavirus posle učešća na Adrija Turu i od tada je u kućnoj izolaciji, baš kao i njegova supruga Jelena, koja je takođe pozitivna na ovaj virus...Bilo je nagoveštaja da će...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.