Izvor: RTS, 16.Maj.2021, 23:38

Đoković: Tri sata kvalitetnog tenisa, nije presudio umor

Nije odlučio umor, mogao sam da igram još tri sata, presudilo je to što nisam iskoristio svoje šanse, rekao je Novak Đoković posle poraza od Rafaela Nadala u finalu Mastersa u Rimu.
Nadal je posle tri seta savladao Đokovića i nasledio ga na rimskom tronu.

"Drago mi je što smo se sastali pre Rolan Garosa. Ne postoji veći izazov od igranja protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << njega u finalu. Nisam iskoristio svoje šanse, ali bila su to tri sata kvalitetnog tenisa", rekao je Đoković posle meča.
Najbolji teniser sveta rekao je da sledi priprema za Srbija open, kao i da se nada da će biti publike u Beogradu.
"Nadal je bio bolji u odlučujućim momentima, ali i ja sam bio dobar. Odmoriću malo pa krećem da se spremam za Srbija open. Nadam se da će biti publike", izjavio je Đoković.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.