Đoković: Rafa je uvek veliki izazov, sjajno sam igrao od početka do kraja

Izvor: Blic, 30.Mar.2014, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Rafa je uvek veliki izazov, sjajno sam igrao od početka do kraja

Novak Đoković je posle Indijan Velsa trijumfovao i u Majamiju, pobedivši u finalu Rafaela Nadala sa 6:3, 6:3. Na ceremoniji posle meča, pohvalio je rivala dodavši da je trofej kruna uspešne američke turneje.

"Fantastičan turnir za mene, nadam se da su svi uživali u finalu, sjajno sam igrao od početka do kraja. Rafa je uvek veliki izazov, čestitam i njemu na odličnoj nedelji", rekao je Đoković.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
On je drugi teniser koji je dva puta u sezoni osvajao Indijan Vels i Majami, posle Rodžera Federera (2005. i 2006. godine).

"Uvek dolazim u Ameriku na dva turnira u četiri nedelje i nema vremena za oporavak, ali ovo je jedna od mojih omiljenih podloga. Od 2007. sam uspešan ovde, Majami je i moja prva velika titula, lepa sećanja me vežu za turnir i publika je fenomenalna", dodao je Đoković.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Đoković: "Odlično finale i fantastičan turnir za mene"

Izvor: Sportske.net, 31.Mar.2014, 00:57

Drugi teniser sveta Novak Đoković izrazio je zadovoljstvo zbog načina na koji je stigao do druge uzastopne titule u tekućoj sezoni, i dodao da je u finalu sa Nadalom igrao odlično i da je sve dobro funkcionisalo u Majamiju.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.