Đoković: Radim na servis volej igri!

Izvor: Telegraf.rs, 07.Jan.2015, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Radim na servis volej igri!

- Danas sam dobio nekoliko lakih poena posle prvog servisa i to mi donosi dodatno samopouzdanje na terenu - rekao je Đoković

Novak Đoković je uspešno započeo 2015. godinu, jer je u prvom kolu ATP turnira u Dohi savladao zemljaka Dušana Lajovića sa 6:2, 6:1.

Najbolji teniser planete propustio je finale egzibicije u Abu Dabiju, a kako kaže malo je falilo da odustane i od takmičenja u Dohi.

Đoković sa sinom u naručju poželeo srećno Badnje veče! >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << (FOTO)

- Osećam se bolje nego pre nekoliko dana. Nisam bio siguran da li ću uopšte igrati ovaj turnir, ali drago mi je što sam došao u Dohu prvi put u karijeri i što sam uspeo da izađem na teren – rekao je Novak.

Đoković je od poraza u finalu US opena poražen samo jednom na 19 odigranih mečeva, a ni protiv Lajovića nije imao problema.

- Danas sam dobio nekoliko lakih poena posle prvog servisa i to mi donosi dodatno samopouzdanje na terenu, jer moja igra je bazirana na osnovnoj liniji, tako da imam mnogo šansi da završim poen i priđem mreži kako bih skratio poen. To su neke stvari na kojima radim u ovom trenutku – dodao je najbolji teniser planete.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.