Đoković: Osećam se užasno

Izvor: B92, 30.Jul.2021, 15:17

Đoković: Osećam se užasno

Novak Đoković bio je veoma razočaran posle dva poraza u polufinalima Olimpijskih igara u Tokiju, singlu i miks-dublu.

Prvo što su novinari upitali najboljeg tenisera sveta u miks-zoni, bilo je: "Kako se osećaš?"

Odgovor je bio, u neku ruku, očekivan.

"Užasno. Osećam se užasno“, kratak je bio Novak.

Potom se osvrnuo na meč protiv Aleksandra Zvereva koji je izgubio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nakon što je vodio sa 6:1 i 3:2, uz prednost brejka, a potom izgubivši narednih 10 od 11 gemova.

"To je sport. On je igrao bolje. Moram da mu odam priznanje na preokretu. Servirao je ekstremno dobro. Nisam dobijao mnogo prilika na njegov drugi servis, a moj servis drastično je opao – otkad sam poveo sa 3:2 u drugom setu, nisam dobijao lake poene uopšte. Igra mi se raspala, mislim da je uzeo osam gemova. Stao sam, dao sam njemu da napadne, slab procenat prvog servisa… Na ovom nivou, sa pritiskom Igara i nastupa za svoju zemlju… Nisam došao svež ovde, došao sam izuzetno iscrpljen, ali sam došao motivisan, naravno sa željom da donesem medalju", rekao je Đoković.

Čekaju ga dve prilike da osvoji bronzana odličja, a nada se makar jednom.

"Ne znam. Trenutno se osećam užasno, ali sutra se nadam svežem početku. Nadam se da ću se oporaviti i da ću moći da osvojim barem jednu medalju za svoju zemlju", zaključio je Đoković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Đoković: Kako se osećam? Užasno… Igra mi se raspala

Izvor: N1 televizija, 30.Jul.2021

Novak Đoković bio je veoma razočaran posle dva poraza u polufinalima Olimpijskih igara u Tokiju.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.