Đoković: Ne smemo da klonemo duhom

Izvor: Blic, 18.Sep.2010, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Ne smemo da klonemo duhom

Teniser Srbije Novak Đoković je posle poraza od Češke u dublu rekao da ekipa Srbije ne sme da klone duhom uoči poslednja dva meča polufinala Dejvis kupa.

"Bilo bi nama draže da ulazimo u nedelju sa prednošću od 2:1. Nismo imali sreću u pojedinim trenucima. Oni su odigrali jako dobro. Ne smemo da klonemo duhom. Ne smemo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << razmišljamo šta bi bilo kada bi bilo, nego da izađemo na teren i da pobedimo", rekao je Đoković posle meča.

On je dodao da je Berdih odlično igrao u dublu, a da je on njegove nedostatke video u meču sa Jankom Tipsarevićem.

Jedan od najboljih dubl igrača sveta Nenad Zimonjić priznao je da nije odigrao na visokom nivou.

"Dobro smo počeli, dobro smo se uklopili u prvom setu. Davno smo igrali zajedno. U drugom setu su Česi dobro servirali, a ja sam slabije vraćao. Šanse koje smo imali nismo iskoristili da se vratimo u meč. Definitivno nisam zadovoljan, žao mi je što nije bilo bolje", rekao je Zimonjić.

Selektor Srbije Bogdan Obradović je na pitanje zašto su igrali Djoković i Zimonjić u dublu odgovorio: "To je bio spoj dva najbolja igrača na svetu. Ovog puta

to nije uspelo da se ostvari. Svi smo ih utešili. Sutra su dva velika meča, u kojima treba da donesemo pobedu Srbiji. Dobro je što se Novak oseća sjajno. Ima još dva meča da se odigraju. Uvek smo verovali u pobedu, verujemo i sada", rekao je

Obradović."
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.