Đoković, Federer i novi šampioni

Izvor: B92, 08.Nov.2014, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković, Federer i novi šampioni

Borba za broj jedan Đokovića i Federera, dvojice iz mlade garde Raonić i Nišikori, dvojica novih Gren slem šampiona Vavrinka i Čilić.

Uz povratnika Marija i starosedeoca Berdiha, na završnom Mastersu u Londonu (9-16. novembra) garantovana nam je uzbudljiva borba.

Ovoga puta ATP se dozvao pameti, pa je između Pariza i Londona ostavljeno sedam dana pauze. Zato očekujte vrhunske mečeve i pravu krunu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sezone, ono što Masters i treba da predstavlja.

Sportska redakcija B92 pripremila je opširnu analizu svih učesnika ovogodišjneg Mastersa u Londonu.

Novak u London dolazi posle titule u Parizu, koja mu je donela posebno samopouzdanje jer je, po rečima Marjana Vajde, ostvarena bez mnogo prethodnog treninga.

Đoković je tako dao sebi malo ’lufta’ i u borbi za prvo mesto na svetu, a prevazišao je i težak raspored ne izgubivši ni set – redom je dobijao Kolšrajbera, Monfisa, Marija, Nišikorija i Raonića.

Srpski teniser upao je u povoljnu grupu – protiv svojih rivala zbirno ima skor 41:5.

Kompletnu analizu pročitajte u našoj rubrici "Teme".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.