Izvor: Blic, 16.Jan.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đokić ipak Zvezdin

Đokić ipak Zvezdin

Fudbaleri Crvene zvezde sinoć su otputovali u Aja Napu gde će do 30. januara odraditi prvu fazu karantinskih priprema. Valter Zenga je put Kipra poveo 28 igrača, među njima i petoricu novajlija - Nenada Tomovića, Nenada Milijaša, Gorana Adamovića, Dušana Đokića i njegovog imenjaka Anđelkovića.

- Prelazni rok traje do 9. februara, tako do tada možemo očekivati još neko pojačanje - nagovestio je Stevan Stojanović, sportski menadžer >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << crveno-belih.

Dušan Anđelković, inače kum Aleksandra Lukovića, tretiraće se kao ustupljen igrač, sobzirom da po propozicijama igrač ne može da potpiše dva ugovora u istoj sezoni.

- Stavio sam paraf na šestomesečni ugovor, koji ću, verujem, na leto produžiti. Zahvalio bih se čelnicima Voždovca koji su mi dozvolili da pređem u moj omiljeni klub u kojem ću, nadam se, opravdati očekivanja ljudi koji su me doveli - izjavio je Anđelković uz konstataciju da je u prvi mah bio iznenađen pozivom sa 'Marakane'.

Dušan Đokić, drugi strelac Meridijan lige, bio je i želja Partizana, međutim ljubav prema crveno-beloj boji je presudila.

- Mislim da nisam mogao da poželim lepši početak 2006. godine, jer sam prvo dobio sina, a evo sada i potpisao ugovor sa klubom za koji navijam od malih nogu. Svestan sam konkurencije u timu, ali i sopstvenih mogućnosti zbog kojih sam, verujem, prešao u Crvenu zvezdu - istakao je Đokić, koji je potpisao trogodišnji ugovor sa crveno-belima.

Goran Adamović trenutno brani boje omladinske reprezentacije Srbije i Crne Gore, a u dosadašnjoj karijeri je nosio i dres Partizana - u mlađim kategorijama.

- Nisam bio zadovoljan statusom među petlićima Zvezde, pa sam bio primoran da pređem u Partizan. Tamo sam prošao kroz pionirsku i kadetsku selekciju, da bih punu afirmaciju stekao u Borči gde sam stekao ulogu omladinskog reprezentativca. S obzirom da sam zvezdaš od rođenja, ovaj dan ću dugo pamtiti, jer nije mala stvar potpisati profesionalni ugovor sa voljenim, inače našim najvećim klubom. Na meni je sada da se radom i igrom odužim ljudima koji su me vratili na 'Marakanu', a samim tim i da se izborim za mesto u timu - konstatovao je štoper Adamović, koji je stavio paraf na petogodišnji ugovor. G. Anđelković

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.