Đirona ispala iz Kupa Kralja

Izvor: B92, 25.Jan.2024, 00:54

Đirona ispala iz Kupa Kralja

Fudbaleri Majorke plasirali su se u polufinale španskog Kupa Kralja, pošto su pobedili Đironu sa 3:2 (3:0) .

Domaći tim je je već napoluvremenu imao tri gola prednosti, ali su gosti iz Đirone su do kraja utakmice uspeli da postignu dva gola.

Strelci za Majorku bili su Larin u 21. minutu, Prats je sedam minuta kasnije povećao na 2:0, a isti igrač u 35. minutu doneo je velih 3:0 sa penala.

Za ekipu Đirone, koja ove sezone igra odlično u La Ligi, pogodili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su Stuani u 68. minutu, a Savio je zatresao mrežu u šsetom minutu nadoknade.

Majorka je od 67. minuta imala igrača manje zbog crvenog kartona Railja, pa je trener Havijar Agire u igru ubacio srpskog internacionalca Matiju Nastasića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Đirona ispala iz Kupa Kralja

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jan.2024

Fudbaleri Majorke plasirali su se u polufinale španskog Kupa Kralja, pošto su pobijedili Đironu sa 3:2 (3:0).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.