Izvor: Nezavisne Novine, 08.Dec.2016, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas srećan što će ga naslijediti košarkaška legenda

Predrag Saša Danilović će uskoro postati predsjednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS), s obzirom na to da je jedini kandidat za tu funkciju, a povodom toga oglasio se i čovjek koji je do skoro bio predsjednik KSS, Dragan Đilas.

"Zaista sam i srećan i zadovoljan što će jedna takva košarkaška legenda doći posle mene na čelo KSS. Saša Danilović je jedan od najboljih košarkaša Srbije u našoj istoriji, čovek pod čijim rukovođenjem je Partizan stigao i do Fajnal fora >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Evrolige. Uz to je bio i član borda FIBA Evrope u dva mandata", rekao je Đilas.

On je naglasio da je dolazak Danilovića na čelno mjesto garancija da će KSS i košarka nastaviti da se razvijaju.

"U više situacija kada sam sarađivao sa njim uverio sam se da mu je interes srpske košarke bio uvek prioritet u odnosu na bilo koje klupske interese. Ponosan sam što se opredelio da na mestu potpredsednika zadrži ljude koje sam i ja predložio na te funkcije, dodajući u svoj tim i jednog od najboljih srpskih privrednika Bojana Raduna. Dolazak Saše Danilovića na čelo Saveza je najbolja garancija da će i Savez i košarka uopšte nastaviti da se razvijaju… ", rekao je Đilas.

(Sport klub)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.