Điđi rekorder!

Izvor: Sportske.net, 21.Sep.2019, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Điđi rekorder!

Italijan se vraća među stative.

Kako prenose italijanski mediji, sva je prilika da će Đanluiđi Bufon braniti za Juve na utakmici petog kola Serije A protiv Verone.

Susret počinje u 18h, a iskusni čuvar mreže će tako upisati svoj 902. nastup za Juventus.

Bufon se nakon godinu dana provedenih u PSŽ vratio u Torino, pristao je da bude drugi golman, prvi izbor za mesto među stativama je Ščešnji.

Ipak, italijanski mediji su preneli da Bufon >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prema ugovoru mora da nastupi u određenom broju utakmica ove sezone.

Svojim 902. nastupom u dresu "Stare dame", Bufon će izjednačiti rekord Paola Maldinija, po broju nastupa u dresu jednog tima.

Biće to i Điđijev 641. nastup u Seriji A, nedostajaće mu šest da se i prema tom parametru izjednači sa legenom kluba sa "San Sira", Maldini je u italijanskom šampionatu odigrao 647 mečeva.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.