Djevojka iz Foče podlegla povredama

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jan.2015, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djevojka iz Foče podlegla povredama

FOČA - Djevojka čiji su inicijali M.B. (22) iz Foče preminula je u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu od posljedica povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila 31. decembra na putu Foča-Tjentište u mjestu Perovići, potvrđeno je Srni u fočanskoj Saobraćajnoj policiji.

Iz Saobraćajne policije kažu da je djevojka nastradala kada se automobil "ševrolet", kojim je upravljao njen brat čiji su inicijali M.R. (35) sudario sa "audijem", za čijim volanom je >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << bio O.M. (35) iz Goražda.

U policiji kažu da je vozač "audija" prešao na lijevu stranu ceste i direktno se sudario sa "ševroletom" u kojem su bili brat i sestra.

Srna nezvanično saznaje da je nastradala Božica Mijović, student četvrte godine biologije na novosadskom Univerzitetu.

Božica je u stanju kome sa teškim povredama lobanje prebačena u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, gdje ljekari, i pored svih napora, nisu uspjeli da je spasu.

Brat preminule djevojke Radan Mijović zadobio je otvoreni prelom desne noge i zadržan je na liječenju u Univerzitetskoj bolnici u Foči.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.