Izvor: MozzartSport.com, 13.Jun.2021, 09:59

Đeronini Orlovi od danas u SC FSS, sledećeg vikenda protiv Makedonaca

Rukometaši se okupljaju u Staroj Pazovi

Moćna je bila Srbija u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i u konkurenciji trofejne Francuske, te Grčke i Belgije, osvojila prvo mesto u grupi sa pet pobeda i jednim remijem (protiv Trikolora u gostima).

NEDELJA, 15.15: (3,40) NANT (8,50) PSŽ (1,45)

Sjajan učinak pod dirigentskom palicom selektora Tonija Đerone iz Španije, Orolovi će pokušati da nastave i na smotri najboljih evropskih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << selekcija, koja se u januaru održava u Mađarskoj i Slovačkoj. Neće biti lako, jer je žreb naše reprezentativce poslao u veoma tešku grupu, sa Hrvatskom, ponovo Francuskom i autsajderom Ukrajinom.

Domaćin tih mečeva biće Segedin.

U sklopu priprema za Evropsko prvenstvo naši rukometaši okupiće se danas u 19 časova u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, a narednog vikenda odigraće u Nišu dve prijateljske utakmice sa Makedonijom. Prvu u subotu u 18.00, drugu u nedelju u 16.00.

NEDELJA, 18.00: (1,22) BARSELONA (11,0) ALBORG (5,20)

Selektor Đerona je za te duele pozvao 20 rukometaša, a to su: Vladimir Cupara (Vesprem), Andrej Trnavac (Partizan), Milan Bomaštar (Metaloplastika), Nemanja Ilić (Tuluz), Mladen Šotć (Vojvodina), Vanja Ilić (Šartr), Dragan Pešmalbek (Nant), Ivan Popović (Čurgoi), Ilija Bogdanović (SPD Radnički), Bogdan Radivojević (Seged), Darko Đukić (Sporting), Petar Đorđić (Benfika), Uroš Borzaš (Tuluz), Stefan Petrić (Partizan), Miljan Vukovljak (Vojvodina), Stevan Sretenović (Bakau), Lazar Kukić (Benfika), Marko Milosavljević (Železničar), Mihajlo Radojković (Trimo Trebnje) i Jovica Nikolić (Vojvodina).

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.