Đerona: Verujem u ovaj tim, i dalje imamo dosta toga da pokažemo

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024, 16:50

Đerona: Verujem u ovaj tim, i dalje imamo dosta toga da pokažemo

Srbija sutra od 18 sati igra protiv Crne Gore.

Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Antonio Đerona izrekao je da će njegov tim ići na pobedu protiv Crne Gore u poslednjem, trećem kolu grupe C na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Srbija je u prvom kolu EP odigrala nerešeno sa Islandom, 27:27, a sinoć je poražena od Mađarske 28:27. Plasman u narednu fazu EP izboriće po dve najbolje plasirane selekcije iz svake grupe. Prvo mesto na tabeli grupe C drži Mađarska >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa četiri boda, a ova selekcija je već izborila plasman u narednu fazu kontinentalnog šampionata. Island je drugi sa tri boda, a Srbija je treća sa jednim poenom. Crna Gora je poslednja bez bodova i nema nikakve šanse za plasman u narednu fazu EP.

 - Noć je bila vrlo kratka. Do tri sata sam gledao i analizrao našu utakmicu protiv Mađarske pokušavajući da pronađem razloge zašto nismo bili na očekivanom nivou. Na kraju, kao što smo i očekivali u ovako ujednačenoj grupi, svi dueli su teški i nema lakog protivnika. U svim susretima odlučuju detalji - rekao je Đerona, prenosi zvanični sajt RSS.

Utakmica između Srbije i Crne Gore biće odigrana sutra od 18 sati u Minhenu. U drugom meču trećeg kola grupe C sutra od 20.30 časova igraće Mađarska i Island.

 - I dalje imamo dosta toga da pokažemo. Odbrana je bila na visokom nivou u obe utakmice iako smo juče primili više od deset golova sa pozicije pivota. Međutim, u napadu ne pronalazimo tako lako sebe. Igramo protiv veoma agresivne ekipe, posebno u odbrani. Golman Nebojša Simić je u odličnoj formi, ali ja verujem svojoj ekipi. Na nama je da pobedimo sa dovoljno golova razlike i čekamo rasplet u drugoj utakmici što je naša poslednja prilika za odlazak u Keln - istakao je selektor Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.