Đerona: Atmosfera u timu odlična, veoma sam zadovoljan

Izvor: B92, 21.Jun.2021, 13:50

Đerona: Atmosfera u timu odlična, veoma sam zadovoljan

Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Toni Ðerona bio je zadovoljan izdanjem tima na prijateljskim mečevima protiv Severne Makedonije.

Kombinovani sastav Srbije, koji je trenirao tokom nedelje u Staroj Pazovo, ostvario je dve pobede protiv Makedonaca u kontrolnim utakmicama u Nišu.

"Atmosfera u timu je odlična, ostaje žal što nije bilo publike u Nišu. Trenirali smo tokom nedelje u Staroj Pazovi i ove dve prijateljske utakmice su nam pružile priliku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da to što smo radili prenesemo na utakmice. Postoje stvari kojima sam zadovoljan, ima stvari na kojima još treba da se radi i koje treba da se usavršavaju, ali može se reći kada se podvuče crta da sam veoma zadovoljan", rekao je Ðerona za sajt Rukometnog saveza Srbije.

Želimo da imamo "dugačku klupu", da imamo veliki broj igrača koji mogu da konkurišu za tim, istakao je selektor.

"Takođe mislim da je veoma važno iskustvo za sve igrače koji su po prvi put imali prilike da zaigraju za nacionalni tim ovog vikenda. To je veoma važno i sa sadašnjost i za budućnost. Bila je ovo duga i teška sezona, sledi nam odmor, pa sve po redu - praćenje igrača i pravljenje planova za naredno okupljanje u oktobru", zaključio je Ðerona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.