Đerlekov prvenac za Partizan

Izvor: Mondo, 26.Sep.2018, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đerlekov "prvenac" za Partizan

Armin Đerlek postigao prvi gol za Partizan u zvaničnim utakmicama.

"Probio je led" Armin Đerlek.

Talentovani fudbaler Partizana stigao je u klub iz Humske u aprilu 2017. godine. Tadašnji trener "parnog valjka" Miroslav Đukić mu je često davao šansu, ali Novopazarac nikako nije uspevao da se upiše u strelce na zvaničnim utakmicama.

Konačno, Đerlek je postigao prvi gol za Partizan!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Momak koji je u julu napunio 18 godina bio je strelac za crno-bele u meču šesnaestine finala Kupa Srbije protiv Kolubare. Dobio je Đerlek šansu od prvog minuta, jer je trener Zoran Mirković imao nameru da odmori većinu igrača koji su u nedelju igrali 158. "večiti derbi".

Priliku koja mu se ukazala Đerlek je iskoristio da se na najbolji način nametne šefu stručnog štaba, jer je pogotkom završio akciju svog tima u 49. minutu.

Izvor: Arena sport/MONDO

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.