Djere izgubio od Nadala u prvom kolu Australijan opena

Izvor: Beta, 09.Feb.2021, 08:36

Djere izgubio od Nadala u prvom kolu Australijan opena

Srpski teniser Laslo Djere nije danas uspeo da se plasira u drugo kolo Australijan opena u Melburnu, pošto je izgubio od drugog igrača sveta Španca Rafaela Nadala posle tri seta, 3:6, 4:6, 1:6.Djere, 56. igrač sveta, izgubio je posle sat i 52 minuta.Nadal je u prvom setu uz dva brejka poveo sa 5:1, Djere je vratio jedan brejk u sedmom gemu, ali je Španac posle toga zadržao prednost i poveo u meču.Nadal je u trećem gemu drugog seta oduzeo servis Djereu, do kraja nije bilo brejka, pa je osvajač Australijan opena iz 2009. godine stekao dva seta prednosti.Brejkovima u prvom i petom gemu Nadal je stekao veliku prednost u trećem setu. Djere je u šestom gemu propustio brejk loptu, Nadal je poveo sa 5:1, a zatim je u narednom gemu ponovo oduzeo servis srpskom igraču i plasirao se u drugo kolo.Nadal će u drugom kolu igrati protiv boljeg iz meča srpskog tenisera Viktora Troickog i Amerikanca Majkla Moa.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemilosrdni Nadal na startu Australijan opena, hrabri Đere pao u tri seta

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2021

Španac uspešan u uvodnoj rundi gren slema u Melburnu...Rafael Nadal je u tri seta savladao srpskog tenisera Lasla Đerea u prvom kolu Australijan opena rezultatom 6:3, 6.4, 6:1...Drugi teniser sveta zaigrao je na gren slemu u Melburnu i pored toga što je imao problema sa leđima, zbg kojih se povukao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Nadal prejak za Ðerea

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Feb.2021

Srpski teniser Laslo Ðere nije uspio da se plasira u drugo kolo Australijan opena, pošto je na startu turnira danas ubjedljivo poražen u duelu sa favorizovanim Špancem Rafaelom Nadalom sa 6:3, 6:4, 6:1.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Đere prošao dalje u dublu

Izvor: B92, 10.Feb.2021, 07:04

Srpski teniser Laslo Đere prošao je u drugo kolo Australijan opena u konkurenciji dublova...Đere igra u paru sa Italijanom Stefanom Travaljom, a obojica su ispala u prvom kolu u singlu – Laslo od Nadala, a Stefano od Tijafoa...Danas su u paru savladali Herisa i Popirina posle dva odigrana seta –...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.