Đere i Jorovićeva u drugom kolu, Krajinović zaustavljen na startu Vimbldona

Izvor: B92, 02.Jul.2019, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đere i Jorovićeva u drugom kolu, Krajinović zaustavljen na startu Vimbldona

Srpski teniseri drugog dana Vimbldona bili su polovični, dok je jedina preostala predstavnica u ženskoj konkurenciji Ivana Jorović prošla u narednu fazu.

Prvi je na teren izašao Filip Krajinović koji je poražen od Dominika Kepfera sa 3-1 u setovima.

Krajinović, 52. teniser sveta, nije uspeo da savlada Nemca, koji će u drugom kolu igrati protiv Ebdena ili Švarcmana, a opširnije o meču pročitajte >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << OVDE.

Jorovićeva, 99. igračica planete, odigrala je odličan meč protiv Kerkhove i u za plasman u treće kolo igraće protiv Alison Riske ili Done Vekić. Opširnije o tome meču čitajte OVDE.

Nakon prolaska u drugu rundu Ivane Jorović i eliminacije Filipa Krajinovića, na teren je izašao Laslo Đere, koji je posle četiri seta savladao Gvida Andreocija.

Đere će u drugom kolu igrati protiv Džona Milmana. Opširnije o tom meču čitajte OVDE.

Mečeve ste mogli da pratite putem našeg LIVE BLOGA.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đere i Jorovićeva u drugom kolu, Krajinović zaustavljen

Izvor: RTS, 02.Jul.2019

Laslo Đere i Ivana Jorović plasirali su se u drugo kolo Vimbldona savladavši Andreocija, odnosno Kerhovu. Filip Krajinović poražen je u prvom kolu od Dominika Kepfera. . 21.30 – Kraj meča, Đere osvaja četvrti set...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.