Đere doneo prednost Srbiji

Izvor: BKTV News, 14.Sep.2018, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đere doneo prednost Srbiji

Srbija povela 1:0 protiv Indije

Laslo Đere doneo je prednost reprezentaciji Srbije u baražu za opstanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa pobedom nad Ramkumarom Ramanatanom posle preokreta 3:1 (3:6, 6:4, 7:6, 6:2). Naš teniser je do trijumfa nad 135. igračem sveta došao posle tri sata i 14 minuta igre.

Jedini brejk u prvom setu napravio je Indijac u šestom gemu, što mu je bilo dovoljno da povede sa 1:0. Đere je prvi put uspeo da oduzme servis protivniku pri vođstvu >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << 5:4 u drugom setu, pa je tim brejkom poravnao rezultat na 1:1 u setovima.

Odlično je Laslo otvorio trći set, kada je odmah posle dobijenog gema na svoj servis uspeo da dođe do brejka i povede sa 2:0. Ipak, Ramanatan je već u sledećem gemu uzvratio istom merom i od tog momenta obojica su odlično servirali pa se stiglo taj-brejka, koji je naš reprezentativac rešio u svoju korist rezultatom 7:2.

Ispostavilo se poslednji set, su rivali započeli kao što su završili i prethodni, bez brejkova. Međutim, pri rezultatu 2:2 Đere je ušao u seriju, sjajnom igrom osvojio preostala četiri gema i doneo prednost Srbiji nad Indijom.

Drugi meč dana, u Kraljevu, već su započeli Dušan Lajović i Prajneš Gunesvaran.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.