Đere: Zadovoljan sam pobedom u tri seta

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Maj.2019, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đere: Zadovoljan sam pobedom u tri seta

Srtpski teniser Laslo Đere, koji se plasirao u treće kolo Rolan Garosa, izjavio je danas da je u meču protiv Australijanca Alekseja Popirina u drugom kolu „igrao solidno“ i da je „zadovoljan što je protivnika pobedio u tri seta“.

Đere nadigrao Popirina s rezultatom od 3:0 (6:4; 7:6; 6;4) u meču koji je trajao oko dva sata i petnaest minuta, gotovo isto vremena koliko i njegov meč od pet setova u prvom kolu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << protiv Alberta Ramosa Vinjolasa. Današnji meč „manje me je umorio nego meč prvog kola“, rekao je.

Što se tiče njegovog protivnika u trećem kolu, Đere je rekao da se sa Keijem Nišikorijem dosad nije sastajao, da ga je „kao klinac gledao kako igra“ i da će sa svojim timom razraditi taktiku kako da mu se suprotstavi. „Nišikori ima mnogo iskustva, naročito na gren slem turnirima, on je među prvih 10 na svetu“, kazao je Đere i dodao da je njegova prednost u tome što mu je šljaka omiljena podloga, za razliku od Japanca koji najbolje igra na betonu.

Srpski teniser je takođe rekao da je ove godine imao prilike da igra sa više svetskih tenisera koji su među deset najboljih na svetu, što mu pomaže u samopouzdanju.

A za samopouzdanje tu je i knjiga – Laslo je rekao da slobodno vreme, pored ostalog, provodi čitajući. „Knjiga je psihološka, o optimizmu“, dodao je.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LASLO NASTAVLJA DA REĐA USPEHE: Đere napravio najveći podvig u karijeri i plasirao se u treće kolo Rolan Garosa! Sledeći protivnik Japanac Nišikori!

Izvor: Kurir, 29.Maj.2019

Srpski teniser Laslo Djere plasirao se u treće kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas u drugom pobedio Australijanca Alekseja Popirina u tri seta, 6:4, 7:6 (4) i 6:4.

Nastavak na Kurir...

ČETVRTI NOSILAC SIGURAN: Dominik Tim u trećem kolu Rolan Garosa

Izvor: Kurir, 30.Maj.2019, 14:04

Austrijski teniser Dominik Tim plasirao se u treće kolo Otvorenog prvenstva Australije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.