Đere: Nije bitno da li je 21. ili 51. mesto

Izvor: B92, 19.Apr.2023, 15:45

Đere: Nije bitno da li je 21. ili 51. mesto

Laslo Đere dobio je maratonski meč protiv Borne Ćorića i plasirao se u četvrtfinale Srpska opena u Banjaluci.

Posle meča bio je vrlo zadovoljan svojim izdanjem, iako je i u njegovoj igri bilo uspona i padova.

"Publika je bila na mojoj strani. Vrlo korektna je bila, aplaudirali su i njemu. Sigurno da mi je to mnogo pomoglo u ključnim trenucima", rekao je Đere posle meča.

Potom je upitan hoće li će uticati ova pobeda na njegovo samopouzdanje, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je ostvarena pobeda protiv 21. igrača sveta.

"Mislim da neće što se tiče njegove rang liste. Hoće u smislu što je on dobar igrač. Teško ga je dobiti. To će mi doneti samopouzdanje. Da li je 21. ili 51. to mi nije bitno", odgovorio je Đere.

U sledećem kolu čeka Popirina ili Molčana.

"Igrao sam i sa jednim i sa drugim. Molčan mi manje leži. Ko god da pobedi, neće mi biti lak posao. Biću 100 odsto spreman u petak", podvukao je srpski teniser.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.