Đerdap doveo reprezentativca Mađarske!

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Avg.2013, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đerdap doveo reprezentativca Mađarske!

Đerdap je kompletirao redove i počeo pripreme za svoju drugu superligašku sezonu. Prva je bila „iz snova”, osvojeno je drugo mesto za istorijski izlazak u Evropu.
Za evropski projekat, ali i sezonu, koja će ponovo biti naporna, Đerdap je „skockao” još jaču ekipu od prošlogodišnje.
Došli su Živanović, Mijalković, Ristić, mladi Ćosić, a angažovali smo i Mađara Šabolča, reprezentativca ove zemlje. Sa ovakvim timom, uz podsećanje da su ostali Ivković, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Krsmanović, Mirosavljević i Škundrić, mislim da imamo šansu da ponovimo sjajnu sezonu – kaže Mileta Adžić, predsednik Kladovčana.
Ponosan je direktor Đerdapa na plan i program rada i već zakazane turnire njegove ekipe.
Imaćemo, kao i prošle godine veliki broj prijateljskih mečeva, samo što će to ovog puta biti susreti sa klubovima koji nešto znače u evropskim okvirima. Gostovaćemo u Grčkoj, Rumuniji, Bugarskoj, igraćemo protiv Galatasaraja, Konstance, Fojnikasa, Gabrova, Crvene zvezde

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.