Izvor: B92, 15.Jan.2003, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djerard dva meseca van terena

Vezni fudbaler Barselone Djerard odsustvovaće sa terena bar dva meseca zbog povredjenog levog kolena, saopštio je katalonski klub. Klupski doktor je rekao da će noga 23-godišnjeg igrača biti imobilisana mesec dana, posle čega će uslediti mesec dana posebnog treninga u cilju ojačavanja mišića oko povredjenog kolena.

Džerard se povredio prilikom nezgodnog doskoka u nedelju u prvenstvenom meču sa Malagom, koji je završen nerešeno bez golova.

Barsa ima još nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << povredjenih igrača. U finalnim fazama oporavka nalaze se holandski desni bek Mihael Rajziger i francuski štoper Filip Kristanval. Švedjanin Patrik Anderson počeo je ove nedelje da trenira posle skoro godinu dana pauze i izjavio je da će se na teren vratiti za četiri do šest nedelja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.