Đerar Delofeu - Treći i rekordni povratak?!

Izvor: Sportske.net, 04.Avg.2020, 20:50

Đerar Delofeu - Treći i rekordni povratak?!

Opet?

Đerar Delofeu nema nameru da igra u Čempionšipu i preko svog menadžera je već poručio upravi Votforda da želi da ode ovog leta.

Delofeu je dete Barselone, ovo mu je drugi mandat u Votfordu, pošto je najpre igrao kao pozajmljeni igrač, a potom ga je engleski klub otkupio leta 2018. godine za 13 miliona evra.

Današnja vest o Špancu je još kako zanimljiva, pošto bi se on rado vratio u još jedan svoj bivši klub - Milan!

On je dres >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Rosonera nosio kao pozajmljeni igrač iz Evertona 2017. godine, kada je na 17 utakmica postigao četiri gola u Seriji A.

Zanimljivo, on je i dres Evertona nosio u dva navrata, u sezoni 2013/14 na pozajmici iz Barselone, a potom ga je leta 2015. Everton otkupio od Katalonaca (u periodu između dva mandata na Gudisonu igrao na pozajmici u Sevilji).

Dakle, po dva puta je nosio dres Evertona i Votforda, a sada želi ponovo u Milan!

Delofeu je inače dete Barse, ali je svoju šansu na Kamp Nou prokockao kod Ernesta Valverdea. Proteklih sedam godina proveo je uglavnom na pozajmicama, a čekamo da vidimo koji je njegov naredni korak ili bolje rečeno - povratak u klub u koji je već igrao...

Hronološki igrao je ovako - Barselona - Everton - Sevilja - Everton - Milan - Barselona - Votford - Barselona - Votford.... opet Milan?!

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.