Đentile u trećem klubu ove sezone

Izvor: MVP.rs, 03.Apr.2017, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đentile u trećem klubu ove sezone

Italijan se ponovo preselio.

Šta se dešava sa Alesandreom Đentileom (24, 201) ove sezone, još nije otkriveno. Iako se radi o sjajnom igraču i poenteru, iz nekog razloga ga nijedan tim ne želi u svom sastavu. Zato je popularni Sandro treći put pronašao angažman i preselio se u Izrael, gde će ubuduće braniti boje ambicioznog Hapoela iz Jerusalima.

Đentile je sezonu počeo u Emporio Armaniju, koji ga se odrekao. Kasnije je isto učinio i Panatinaikos i >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << prava je enigma kako će se snaći u timu sa saigračima kao što su Kurtis Džerels, Amari Stodemajer, Tarens Kinzi, Jotam Halperin, Lior Elijahu...

Zašto je sada već novi bek Hapoela prešao baš u ovaj klub? Konekcija je jasna. Šef struke ekipe iz Jerusalima je Italijan i nekadašnji selektor te reprezentacije, Simone Pjaniđani.

(foto: MVP / Dragana Stjepanović)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.