Đenić: Čist penal, čulo se kako me je Ostojić udario, jesam se namestio, ali nisam mu ja kriv što je on tako reagovao

Izvor: MozzartSport.com, 01.Nov.2015, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đenić: Čist penal, čulo se kako me je Ostojić udario, jesam se namestio, ali nisam mu ja kriv što je on tako reagovao

“Ko gubi, ima pravo da se ljuti“, dodaje napadač Metalca

Šok u Gornjem Milanovcu. Klub koji je u javnosti godinama označavan kao "Partizanova filijala" ne samo da je oduzeo bodove crno-belima,  no ga je bacio i na kolena. Pogodak Nemanje Mladenovića sa penala ispostavio se kao presudan, ali utisak je da uloga junaka utakmice pripada Dejanu Đeniću, 29-godišnjem golgeteru Metalca.

Istina, nije postigao gol, ali je prvo iznudio penal, a potom i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << drugi žuti karton za Miloša Ostojića, mlađeg i mnogo neiskusnijeg kolegu kojeg je narodski rečeno - navukao na tanak led. Pristalice crno-bele boje će doduše reći da je sudija prestrogo svirao penal za Metalac, uostalom rekao je to i trener Ljubinko Drulović, ali za Đenića nema dileme - jedanaesterac čist kao suza!

"Stvarno uvek nekako gledam da budem pošten u životu i evo kažem vam: Bio je penal! Jesam se ja gradio, namestio mu se, ali nisam mu ja kriv što je odreagovao tako kako je odreagovao. Direktno mi je uklizao na stajnu nogu. Na terenu se to i čulo, taj udarac se baš čuo. A vidi se i na snimku", kaže Đenić za MOZZART Sport i nastavlja bez podpitanja.

"Drugi žuti karton ne znam ni da li da komentarišem. To se jasno videlo, uhvatio me je sa obe ruke, a to što je on već imao žuti karton - pa on je trebalo da razmišlja o tome".

To se ne pamti: Nikad gori Partizan pao u Gornjem Milanovcu! Metalac prvi put uzeo meru crno-belima (VIDEO)

Sve u svemu, dakle, Partizanove alibi priče o porazu zbog lošeg suđenja prema Đenićevom mišljenju ne stoje.

"Slušajte, Drulović je bio veliki igrač, veliki je i trener, ja sam samo fudbaler i neću sad da ja tu nešto pričam. Međutim sva ova tenzija koja se diže oko tog suđenja - diže se samo kad su u pitanju Crvena zvezda i Partizan. Šta se sve nama dešava na drugim utakmicama to niko ni ne pominje, jer nema ni televizijskog prenosa. Ali dobro - ko gubi, ima pravo da se ljuti. A čak i ako gledamo šanse i tu smo bili bolji. Jesu oni imali stativu, pa ono Šaponjićevo istrčavanje posle naše greške u prekidu, ali to su dve prilike. Samo sam ja imao toliko, pa je njihov golman sjajno intervenisao, a gde su ostali? Ružno je i pokušati da se prikrije da smo zasluženo pobedili".

Košmarno nedeljno veče Miloša Ostojića (VIDEO+ANKETA)

Zasluženo - nema spora. Prepoznala je to i domaća publika, koja ja ovacijama nagradila ekipu. Velika injekcija samopouzdanja pred još jedan praznik fudbala u životu igrača Metalca - gostovanje kod Crvene zvezde naredne nedelje. Mogu li Milanovčani do još jednog senzacionalnog iznenađenja?

"Mi fudbaleri volimo da kažemo da su te utakmice sa Zvezdom i Partizanom najlepše. Nemaš šta da izgubiš, a možeš mnogo da dobiješ. I verujem da će javnost imati razloga da uživa i da će videti jednu dobru utakmicu, a mislim da možemo da poremetimo i Crvenu zvezdu. Uostalom, u prvom našem meču već jesmo, tek posle nas i Radničkog im je krenula ova serija. Sigurno je da će i oni biti motivisani da nam vrate zbog toga, ali borićemo se", zaključio je Đenić razgovor za MOZZART Sport.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.