Đedović Handanović: Počela energetska sanacija 26 zgrada centralne vlasti u Beogradu, svi radovi biće završeni do izložbe EXPO 2027

Izvor: Danas, 05.Apr.2024, 11:52

Đedović Handanović: Počela energetska sanacija 26 zgrada centralne vlasti u Beogradu, svi radovi biće završeni do izložbe EXPO 2027

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović najavila je veliki projekat u oblasti energetske efikasnosti u zgradama centralne vlasti koji je obeležen početkom radova u Zavodu za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja u Beogradu.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Đedović Handanović: Počela energetska sanacija 26 zgrada centralne vlasti u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Apr.2024

Obezbedili smo 40 miliona evra za energetsku sanaciju 26 od 56 zgrada centralne vlasti, među kojima je i Palata Srbija i ti radovi bi trebalo da budu završeni do 2027. godine, izjavila je danas ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović, a saopštilo resorno ministarstvo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.