Đavoli imaju boljeg beka od TAA?

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2020, 18:01

"Đavoli" imaju boljeg beka od TAA?

Tako barem tvrdi saigrač Luke Milivojevića.

Prvotimac Liverpula i ujedno jedan od zaslužnijih za uspehe "redsa" ove i prošle sezone definitivno jeste Trent Aleksanda-Arnold.

Rođeni 'skauzer' obrazovao je neverovatni bekovski tandem sa Robertsonom na drugoj strani, sam TAA je ove sezone zabeležio odličnih 12 asistencija i 2 postignuta gola u PL.

Patrik van Anholt pak tvrdi da desni bek Liverpula nije ni blizu kvalitetima Arona Van-Bisake!

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "Bolji od Aleksandra-Arnolda? Bez sumnje. Drugačiji su igrali. Defanzivno gledajući Aron je neverovatan, bolji od Trenta. Ako pitate Vilfreda Zahu protiv koga bi pre igrao svakog drugog dana izmešu Van-Bisake i Trenta, sigurno bi poželeo Trenta", izjavio je Van Anholt za engleske medije.

Bisaka glasi za jednog od defanzivnih najboljih igrača lige, sa druge strane Trent dosta više posla obavlja na drugoj polovini terena, čak je i izvođač većine prekida kod "redsa". Deluje da su dva različita igrača a ipak okupiraju istu poziciju u timu.

Ko je vaš favorit?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.