Izvor: MozzartSport.com, 03.Avg.2020, 15:21

Đampaolo vodi Krunića u Torino

Milan traži 8.000.000 evra

Posle Verone i Empolija i sada Milana, lako bi moglo da se desi da Rade Krunić obuče dres još jednog italijanskog prvoligaša – Torina.

Jednačina je vrlo jasna: Krunić ima slabu minutažu u Milanu i teško da će mu se status popraviti, dok njegov omiljeni trener u Seriji A Marko Đampaolo preuzima uskoro Torino.

Njih dvojica su sarađivala u Empoliju, odakle je Đampolo doveo Krunića u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Milan kada je postao trener Rosonera. Ali, on se nije dugo zadržao na klupi, tek do oktobra, kada ga je zamenio Pioli.

Krunić je jedan deo sezone propustio zbog povrede, a od 15 nastupa koliko je skupio za Rosonere u sezoni, samo četiri puta je bio starter. Na tih 15 mečeva upisao je jednu asistenciju.

Kako pišu Italiji, Milan neće imati ništa protiv prodaje, ali traži za Krunića obeštećenje od 8.000.000 evra. Barem za početak.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.