Izvor: MozzartSport.com, 19.Jan.2021, 15:48

Đakovac iz Zlatibora u TSC, Čuka dovela napadača U19 reprezentacije Srbije

Mihajlo Baić na Brdu

Pojačanja za dva ozbiljna pretendenta za izlazak na evropsku scenu. TSC je iz Zlatibora doveo vezistu Ifeta Đakovca, dok je opremu Čukaričkog zadužio Mihajlo Baić.

Prezadovoljan sam što sam došao u TSC. Hvala klupskoj upravi što su me prepoznali i doveli. Iskreno se nadam da ću opravdati očekivanja“, rekao je 23-godišnji Đakovac, koji je jesenas u Zlatiboru igrao sa Milanom Đokićem, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prvim pojačanjem Topolskog sportskog kluba u januarskom prelaznom roku.

Već koliko sutra on će se priključiti pripremama TSC-a u Turskoj, a nije nemoguće da će leteti istim avionom kao i 18-godišnji Baić, inače napadač U19 reprezentacije Srbije, koji je u tim sa Banovog brda stigao iz subotičkog Spartaka.

Baić je stigao kao slobodan igrač i potpisao ugovor na tri godine.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.