ĐURIČIĆ ZADOVOLJAN I PORED PORAZA OD ZVEZDE: Nedostajala nam je duža klupa

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2021, 23:06

ĐURIČIĆ ZADOVOLJAN I PORED PORAZA OD ZVEZDE: Nedostajala nam je duža klupa

Loša Zvezda uzela tri boda.

Fudbaleri Crvene zvezde su pobedili Napredak sa 1:0 u meču 4. kola Superlige Srbije. Strelac jedinog gola bio je bek crveno-belih Milan Gajić u 77. minutu, ali kako su se stvari odvijala na terenu lako je moglo biti drugačije. Trener gostujućeg tima Milan Đuričić naravno nije bio nezadovoljan igrom svog tima.

Finale Olimpijskih igara u košarci (subota, 4.30) donosi nam duel između Francuske i američkog drim tima. Amerikanci su, naravno, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << favoriti - kvota na njih je 1,17, dok pobeda Galskih petlova plaća 5,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Francuska - SAD.

- Nedostajala nam je duža klupa! Taman ovi igrači koji su falili da malo pridodamo! Mi smo imali našu decu iz omladinaca, ali generalno ne mogu da ne budem nezadovoljan! Predstavili smo se u lepom svetlu! Igrali smo fudbal, jedino zameram što drugo poluvreme nismo igrali još više - rekao je Đuričić i dodao:

 Ovo nije Napredak od prošle godine i to smo pokazali! To nam je važno! Mlađi smo, poletniji! Hoćemo da igramo, da se takmičimo! Iz jedne male greške smo primili gol, tačnije kvaliteta protivničkog igrača! Nismo očekivali mnogo, ali smo se nadali malo! Nije se desilo, ali ima i sledeći put, polako - istakao je Milan Đuričić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Livijana Rafaela, izabranica Filipa Falka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.