ĐOROVIĆ: Ostajemo fokusirani do kraja

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2018, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐOROVIĆ: Ostajemo fokusirani do kraja

Utakmice će biti odigrane na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu, 12. i 16. oktobra.

Mladu fudbalsku reprezentaciju Srbije očekuju nove utakmice u kvalifikacijama za plasman na Evropsko prvenstvo koje se iduće godine održava u Italiji i San Marinu. Do sada, Orlići selektora Gorana Đorovića su upisali sve pobede, a preostali su dueli sa Austrijom i Jermenijom.

- Želim da naglasim da je maksimalan učinak ostvaren zaslugom igrača. Napravili smo dobru podlogu pred >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ova dva poslednja meča u kvalifikacijama, znajući da matematički nismo izborili plasman na Evropsko prvenstvo. Sa takvim stavom se spremamo za mečeve sa Austrijom i Jeremnijom, što će za nas da budu dva finala ka cilju kome težimo. Ostajemo, dakle, potpuno mobilni i fokusirani, svesni da smo do ove situacije došli samo pravim odnosom prema nacionalnom timu, kao i kvalitetnom igrom - rekao je Đorović, uz analizu dosadašnjih mečeva.

Utisak je da su mečevi protiv Rusije (3:2 i 2:1) dosad bili najteži?

- Govorio sam ranije da je svaki odigrani meč na svoj način težak, bez obzira na ime rivala. Imali smo odnos prema svakom protivniku, kakav i treba da bude, respekt uvek, i išli smo korak po korak. Ponavljam, tu smo gde jesmo zaslugom igrača. Imam poverenje u sve momke koji su u nacionalnom timu. I ne želim da razmišljamo o Jermeniji, sada smo koncentrisani na meč sa Austrijom, a onda možemo da pričamo o Jermeniji - zaključio je Đorović.

Oba duela će početi u istom terminu, 18 časova, a obezbeđen je prenos na TV Arena Sport.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.