ĐORĐEVIĆ POSLE ŽREBA: Fokusirani smo samo na LASK

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2021, 18:41

ĐORĐEVIĆ POSLE ŽREBA: Fokusirani smo samo na LASK

Vojvodina prvi meč protiv austrijskog tima igra u četvrtak.

Fudbalere Vojvodine očekuje dvomeč sa austrijskim LASK-om, a ukoliko Lale pređu tu prepreku, u pleoj-ofu kvalifkkacija za Ligu konferencija čeka ga duel sa boljim iz dvomeča turskog Galatasaraja i škotskog Sent Džonstona. Vojvodina dočekuje LASK u prvom meču u četvrtak od 19 sati.

Derbi četvrtfinala Olimpijskih igara odigraće Španija i američki drim tim u utorak rano ujutru, u 06.40. Pokazalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se da Amerikanci nisu nepobedivi, a videćemo hoće li Furija to iskoristiti. Kvota na Špance je 6,45, a na SAD 1,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Španija - SAD.

Iako je LASK prevashodno u mislima trenera Vojvodine Slavoljuba Đorđevića, osvrnuo se i na potencijalne rivale u plej-ofu.

 - U evropskim kvalifikacijama svaka runda je sve teža i teža i niko ne sme da bude potcenjen. Ni Galatasaraj ne sme da potceni Sent Džonston, kao što ni mi nismo Panevežis. Danas svako igra fudbal, to nije fraza i upravo je naš prethodni rival to dokazao, iako nije atraktivan niti dolazi iz neke fudbalske sredine. Nijedna ekipa nije slučajno u završnoj fazi kvalifikacija i zato treba poštovati sve rivale - rekao je Slavoljub Đorđević za zvanični sajt kluba. - Galatasaraj je na papiru možda favorit, ali imamo još vremena i ne želimo da žurimo. Fokusirani smo samo na LASK. Odložena utakmica protiv Mladosti nam je toliko značila, momci su sveži, odmorni, puni elana. Napunili su opet baterije na fizičkom i psihološkom planu, oporavili su se od lakših povreda i sve što vidim na treningu me čini optimistom pred nastavak kvalifikacija.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ana Semenovič bivša ruska klizačica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.