Izvor: HotSport.rs, 24.Jan.2024, 11:00

ĐOKOVIĆA POSETIO GURU NA AO: „Vaša posvećenost i razumevanje tela i uma predstavljaju izvanredan primer za druge“ (FOTO)

Ovaj potez gurua veoma je značio Novaku, koji mu se javno zahvalio. Novak Đoković se plasirao u polufinale Australijan opena! On je u četvrtfinalu prvog grend slem turnira u sezoni bio bolji od sjajnog američkog tenisera Tejlora Frica sa 3:1 (7:6, 4:6, 6:2, 6:3) u setovima. Nakon meča na društvenoj mreži Instagram pojavila se fotografija na kojoj se Novak nalazi sa sa ... Read more
The post ĐOKOVIĆA POSETIO GURU NA AO: „Vaša posvećenost i razumevanje tela i uma predstavljaju izvanredan primer za druge“ (FOTO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MONIKA SELEŠ ODGOVORILA NOVAKU: „Samo bih volela da smo igrali u istoj eri“

Izvor: HotSport.rs, 24.Jan.2024

„Odavno sam prestala da brojim Novakove grend slem titule – još odavno sam znala da će oboriti sve rekorde i da će postaviti neke jako teške za naredne generacije.“ Novak Đoković se plasirao u polufinale Australijan opena! On je u četvrtfinalu prvog grend slem turnira u sezoni bio bolji...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.