ĐOKOVIĆ: Zverev me namučio servisima više od Iznera (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Nov.2018, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐOKOVIĆ: Zverev me namučio servisima više od Iznera (FOTO)

Meč je trajao 78 minuta.

Novak Đoković je na korak od plasmana u polufinale Završnog Mastersa u Londonu, pobedivši Aleksandera Zvereva (više pročitajte OVDE), a posle meča koji je trajao 78 minuta, najbolje plasirani svetski teniser dao je kraći intervju.

- Nije bio neki neverovatan tenis, ali pobeda je pobeda. Mislim da sam igrao dobro, početkom drugog seta sam počeo da prolazim kroz loptu. Njegov servis mi to nije olakšavao. U drugom setu, nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio blizu svog maksimuma, ali se nadam da je publika uživala u meču - rekao je Đoković posle meča u kojem je njegov protivnik osvojio pet gemova. A svi su očekivali sigurno više.

U prvom setu, Nemac je bio ravnopravan protivnik.

- U osmom gemu, bilo je i brejk prilike za Zvereva. U prvom setu fantastično je servirao, tako da mi je bilo teže da vraćam njegove servise nego Džona Iznera (u ponedeljak). U drugom setu je opao procenat prvog servisa, pa mi je to olakšalo posao.

That's why he's No. 1 👊🏼@DjokerNole turns it on vs. Zverev, 6-4, 6-1, cruises to 2️⃣-0️⃣ start at the #NittoATPFinals#ATP pic.twitter.com/NwdPrMyutq

— ATP World Tour (@ATPWorldTour) November 14, 2018

Upitan je i Srbin, za istezanje uoči mečeva.

- Različito sam to zvao. Istežem se od kada sam počeo da igram. Govorili su mi koliko je to važno za igru. I sada se to isplaćuje.

U petak, Đokovića očekuje duel sa Marinom Čilićem.

- Sada razmišljam samo o porodici, kako da provedem vreme sa njima. Ali biću spreman za Marina.

Sve najnovije sportske vesti možete pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.