ĐOKOVIĆ UZDRMAN, SVESTAN JE ŠTA JE URADIO: Beker podržao Srbina, ali našao je i jednu POZITIVNU stvar

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2021, 10:55

ĐOKOVIĆ UZDRMAN, SVESTAN JE ŠTA JE URADIO: Beker podržao Srbina, ali našao je i jednu POZITIVNU stvar

Veliku šansu je propustio, međutim čini se da ga je publika zavolela.

Novak Đoković je na US openu propustio šansu da prestigne Rafaela Nadala i Rodžera Federera po broju titula na najvećim turnirima i posle toga nije izlazio na teren. Njegov emotivni oporavak još uvek traje, međutim uskoro bi opet trebalo da gledamo najboljeg tenisera sveta u akciji. O svemu tome govorio je Boris Beker u podkastu "Žuta loptica".

Bivši trener Novaka Đokovića kaže da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je za Đokovića veliki emotivni problem što nije osvojio titulu u Njujorku.

- Ja sam prvi koji razume šta znači stresna situacija sa medijima. Imam takav slučaj do današnjeg dana", rekao je Beker.

Noleta nije bilo na terenu još od finala US opena u kom je ispustio priliku da ostvari kalendarski grend slem. Beker smatra da je to jako uticalo na Novakove emocije i da ga je na neko vreme udaljilo od terena, kako bi se pregrupisao.

- Novak shvata kakvu šansu je propustio u finalu Us Opena. Da je pobedio, prestigao bi Federera i Nadala sa 21 grend slem titulom. Za njega je to bio veliki emotivni problem, to što se nije dogodilo ono što je želeo - dodao je Boris.

Novak Đoković je najavio da će igrati uskoro na Mastersu u Parizu, a gledaćemo ga i u Dejvis kupu.

- Nadam se da će uskoro igrati. Mislim da će sve biti mnogo jasnije kada se vrati poslu i počne da igra opet na turnirima. Čini se da je sada veoma emotivno uzdrman svim tim napadima - dodao je Nemac.

On ima i savet za broja jedan i podvlači da bi Đoković trebalo da ima na umu kako je publika u njujorku reagovala posle tog poraza od Medvedeva.

- Ovacije koje je dobio u tom finalu bile su dobar znak za njega, trebalo bi svima da bude jasno da je na putu da ga mnogi zavole u finišu karijere. Poštovanje prema njegovoj igri uvek je bilo prisutno, ali sada su mnogi i emotivno stali uz njega - zaključio je Beker.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.