ĐOKOVIĆ PRIZNAO: Ne sećam se kad sam se osećao tako jadno na riternu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 17:54

ĐOKOVIĆ PRIZNAO: Ne sećam se kad sam se osećao tako jadno na riternu

Srpski tenier uspeo da se plasira u četvrtfinale Vimbldona.

Srpski teniser Novak Đoković uspeo je da se plasira u četvrtfinale Vimbldona pošto je u meču koji je danas nastavljen savladao Huberta Hurkača sa 3:1 (7:6 (8:6), 7:6 (8:6), 5:7, 6:4) i u narednoj rundi igraće protiv Andreja Rubljova. Đoković je posle meča odao priznanje Hurkaču na igri.

 - Čestitam Hubertu, odigrao je odlično, nije imao sreće. Ne sećam se kad sam se osećao tako jadno na riternu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posle njegovih neverovatno jakih i preciznih servisa. Ima sjajan servis, jedan od najboljih na svetu i teško ga je pročitati. Igrati na brzoj podlozi, kao što je trava, to mu odgovara, to pogoduje dobrim serverima. Nisam uživao, ali u najvažnijim momentima, juče i danas, bio sam pravi. Imao sam i sreće da dobijem taj prvi set. Ovaj meč je mogao da ode u sasvim drugom pravcu, ali sam sačuvao nerve u važnim trenucima - rekao je Novak i osvrnuo se na to da je deceniju neporažen na Centralnom terenu i može li ga tu nešto iznenaditi. - Samo na dobar način! Osećam sjajnu konkekciju sa terenom. Svaki meč koji sam dobio, osećam se još komfornije, sa više samopouzdanja, tako da se nadam da će ta ljubavna afera da se nastavi još dugo vremena.

Naredni protivnik Đokoviću biće Andrej Rubljov.

 - Drugačiji igrač, svakako. I on ima snažane udarce sa osnovne linije, ostaje joj bliže, voli da diktira igru. Neću previše da pričam o taktici, ostavljam to za sebe. Moram da budem spreman, biće sve teže i teže. Teško je reći da može teže od ovog danas i juče. Dugo već igra dobro, traži svoje prvo polufinale, nadam se da to neće da se desi - zaključio je Novak.

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.