ĐOKOVIĆ OTVORIO DUŠU PRED SRBIMA: Možda me ponovo čeka duža pauza!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2018, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐOKOVIĆ OTVORIO DUŠU PRED SRBIMA: Možda me ponovo čeka duža pauza!

Najbolji srpski teniser iskren posle eliminacije na Australijan openu.

Novak Đoković eliminisan je u osmini finala Australijan opena od Hjeona Čunga, a u razgovoru sa srpskim medijima posle meča najavio je da će možda ponovo morati na dužu pauzu zbog povrede lakta.

- Nije bila operacija jer sam bio uveren od strane svih stručnjaka da to nije bila najbolja opcija za mene. Da li će se to pojaviti kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mogućnost, ne znam. Očigledno moram da se konsultujem sada sa njima. Očigledno nisam ni blizu stoprocentnog zalečenja te povrede. Nažalost pri kraju prvog seta je ponovo počelo malo da boli – rekao je Đoković, a prenosi Telegraf.

Najbolji srpski teniser je zatim nastavio.

- Bio sam pod tim antiupalnim lekovima, koje nikako ne volim, ali sam na njima živeo godinu i po dana zbog ovoga, pa sam morao ponovo da ih konzumiram da bih izdržao ovaj turnir. Ali dobro, to je nešto što je normalno za sportiste na visokom nivou, iako je ta hemija nešto što uvek ima neželjene nus pojave. Ali moram da pokušam da pronađem neko novo rešenje na duže staze. Da ne moram da se nalazim više u ovakvim situacijama da nlazim rešenje od danas za sutra, to nije fer. Ne znam, videćemo. Možda je duža pauza ponovo preda mnom, moram da snimim, da vidim šta se događa – zabrinuto je zaključio Đoković.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Đoković najavio mogućnost nove duže pauze

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jan.2018

Najbolji srpski teniser Novak Đoković rekao je u razgovoru sa srpskim novinarima da postoji rizik da ga ponovo čeka duža pauza...Poslije poraza od Hjeona Čunga sa 7:6, 7:5, 7:6 u četvrtom kolu Australijan opena, u kojem je ponovo osjetio veći bol u laktu, Đoković kaže da je pred njim nova odluka,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.