ĐOKOVIĆ NIJE JEDINI: Još jedan Srbin u polufinalu Vimbldona!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 20:28

ĐOKOVIĆ NIJE JEDINI: Još jedan Srbin u polufinalu Vimbldona!

Veliki uspeh...

Srpski junior Branko Đurić plasirao se u polufinale Vimbldona za taj uzrast u dubl konkurenciji. Đurić je u paru sa Francuzem Arturom Geom bio bolji od Alehandra Melera Krecera i Rodriga Paćeha Mendeza rezultatom 6:3, 7:6, nakon jednog sata i 16 minuta igre.

Posle prvog seta u kom su dva puta oduzeli servis protivnika, prava drama je nastupila u nastavku.

Đurić i Geom su dva puta imali brejk viška, servirali za pobedu, a na kraju su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << morali da se bore za ostanak u setu. Protivnici su prvo iskoristili četvrtu brejk loptu, a potom pri rezultatu 6:5 imali i set loptu koju ne koriste.

Set je otišao u taj-brejk koji je pripao Đuriću i Geomu i tamo slavili rezultatom 7:3, iskoristivši treću meč loptu.

Tako je Srbija dobila i drugog predstavnika u polufinalu trećeg Grend slema, nakon što je na glavnom turniru mesto među četvoricom najboljih izborio Novak Đoković.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Olga Danilović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.