ĐOKOVIĆ NAHVALIO LAJOVIĆA: Nole sportski čestitao Duciju na zaluženoj pobedi

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2023, 19:20

ĐOKOVIĆ NAHVALIO LAJOVIĆA: Nole sportski čestitao Duciju na zaluženoj pobedi

Ipak, ostaje na prvom mestu ATP liste.

Novak Đoković je izgubio u četvrfinalu turnira u Republici Srpskoj od zemljaka Dušana Lajovića. Srpski duel u Banjaluci zasluženo je pripao mlađem. Na kraju je bilo 6:4, 7:6 iako je prvi reket sveta imao čak i 6:3 u taj-brejku drugog, ali to nije uspeo da materijalizuje.

Biranim rečima se Đoković obratio posle meča.

- Dušan je fantastična osoba. U Dejvis kupu smo igrali mnogo puta zajedno. Drago mi je zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njega. Igrao je dobro, zaslužio je pobedu. Igrao je dobro, solidno. Bio sam mnogo nivoa ispod željenog. Sta da radim, to je sport. Trudio sam se, nije išlo. Osećao sam se tromo, sporo, ispod nivoa - rekao je Đoković posle meča.

Ipak, i pored ovog poraza Đoković će ostati na prvom mestu.

O razlici u odnosu na drugoplasiranog Alkaraza uticaće učinak mladog Španca na turniru u Barseloni, gde je već izborio mesto u polufinalu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.