ĐOKOVIĆ KAO JOKIĆ? Ne ide na Olimpijske igre? Ne bih se iznenadio

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2021, 17:27

ĐOKOVIĆ KAO JOKIĆ? Ne ide na Olimpijske igre? Ne bih se iznenadio

Poznati teniser sumnja da će najbolji igrač sveta zaigrati u Tokiju.

Novak Đoković još nije doneo definitivnu odluku da li će učestvovavti na Olimpijskim igrama u Tokiju koje počinju krajem jula, dve nedelje po završetku Vimbldona.

Rusiji bi večeras (21.00) protiv Danske verovatno i bod "završio posao" za plasman dalje, ali Danci se nisu predali: ako savladaju Ruse, a Finci izgube od Belgije, mogu i do drugog mesta. Kvota na Dansku je 1,82, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na iks 3,50, a na Rusiju 4,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Rusija - Danska

- Koliko sam čuo biće publike iz Japana, oko 20 -30 odsto kapaciteta. Ako nešto promene i ako ne bude publike, onda ću razmisliti da li da idem ili ne. Za sada planiram da idem i veoma sam uzbuđen zbog toga – rekao je Đoković tokom Rolan Garosa.

Nekadašnji”broj dva” svetskog tenisa Aleks Koreč., koji sada radi kao konsultant na “Eurosportu”, ističe da nije siguran da će Đoković zaigrati u Tokiju.

- Odlazak u Japan znači promenu vremenskih zona, veću vlažnost, velike vrućine, igranje na tvrdoj podlozi posle šljake i trave, malo vremena za oporavak i zato morate da napravite izbor. Nije lako takmičiti se u svemu. Zato nisam siguran da će Novak igrati na Olimpijskim igrama. Ako to učini, zna da umanjuje šanse da osvoji US open. Ne bih se iznenadio ako Novak bude odlučio da ne ide u Japan – istakao je Koreča, nekadašnji trener Endija Mareja i selektor Dejvis kup selekcije Španije.

Ukoliko Đoković kojim slučajem ne bude igrao na Olimpijskim igrama, biće to veliki udarac za reprezentaciju Srbije. Podsetimo, najbolji košarkaš Srbije Nikola Jokić prošle sedmice je odlučio da ne igra za nacionalni tim ovog leta, a košarkaši Srbije tek treba da izbore olimpijsku vizu na kvalifikacionom turniru u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MILIONI ZA STAN U MAJAMIJU: Novak prodao LUKSUZAN stan! Zavirite u raj kojeg se Đoković odrekao (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2021

Brutalno izgleda...Najbolji teniser planete Novak Đoković je prodao svoj luksuzni stan u Majamiju, koji je kupio 2019. godine u elitnom naselju "87 park"...Belgija je bila maksimalna u prva dva kola, a večeras (21.00) će probati da potvrdi dominaciju protiv Finske koja ima svoju računicom jer bi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.