ĐOKOVIĆ JE DRUGI PO REDU Evo kada Nole izlazi na megdan Andersonu u četvrtfinalu Šangaja

Izvor: Press, 11.Okt.2018, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐOKOVIĆ JE DRUGI PO REDU Evo kada Nole izlazi na megdan Andersonu u četvrtfinalu Šangaja

Novak Đoković se pobedom nad Markom Čekinatom plasirao u četvrtfinale turnira u Šangaju, u kojem ga očekuje teniser iz Južnoafričke Republike, Kevin Anderson, a duel bi trebalo da počne u petak oko devet časova ujutru.
Foto:Blic
Nakon što je ovog četvrtka čekirao Čekinata sa 6:4, 6:0, naš najbolji teniser nema puno vremena za odmor. Već narednog dana odmeriće snage >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sa osmim reketom sveta Andersonom.
Njih dvojica na teren izlaze nakon Kajla Edmunda i Aleksandra Zvereva, čiji meč počinje u petak oko sedam časova ujutru.
Foto: Tanjug/AP
Kevin Anderson, stara Noletova "mušterija"
Po završetku ovog duela, Novak stupa na scenu, a očekuje se da to bude već oko devet sati. Đoković se do sada sa Andersonom sastajao sedam puta i doživeo je samo jedan poraz, 2008. godine u Majamiju. Poslednji put su se borili u finalu ovogodišnjeg Vimbldona, kada je naš teniser slavio sa 6:2, 6:2, 7:6(3).
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.