ĐOKOVIĆ IZVIŽDAN U MONTE KARLU: Sudija zbog Srbina sišla na teren (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2023, 18:28

ĐOKOVIĆ IZVIŽDAN U MONTE KARLU: Sudija zbog Srbina sišla na teren (VIDEO)

Popustili živci?

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igra protiv Lorenca Musetija u osmini finala mastersa u Monte Karlu. Italijan je pokazao da psihički nije na nivou da se nosi sa prvim reketom sveta, pogotovo kada su u pitanju prelomni momenti mečeva. Takođe je i publika poprilično iznenadila i samo Novaka.

Početkom trećeg seta, na svom servisu, italijanski teniser nije mogao da iskontroliše bes nakon jednog od loših udaraca koji je završio u autu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Uzeo je lopticu i "raspalio" je na tribine, zbog čega je kasnije dobio upozorenje.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Museti iz besa lansirao lopticu na meču sa Đokovićem pic.twitter.com/6cuoVOlT5c

— Sportcomm (@Sportcomm2) April 13, 2023

Zatim je usledila još bizarnija situacija.

Naime, krajem drugog seta Italijan je poslao loptu koja je isprva delovala kao aut, ali se sudija nije slagao sa tom odlukom.

Nedugo nakon toga linijski sudija pritrčao je kako bi utvrdio trag. Novak je tvrdio da isti ne postoji, dok je ženski sudija govorio drugačije.

Publika nije bila blagonaklona prema Đokoviću u tim momentima, te je srpski teniser tokom kompletne provere ispraćen zvižducima sa tribina.

Na kraju se ispostavilo da je Novak bio i u pravu, ali je sudija ipak ostao pri svom stavu.

Novaka izviždala publika u Monte Karlu pic.twitter.com/U2CfVaU5gY

— Sportcomm (@Sportcomm2) April 13, 2023

Pogledajte kako izgleda Danijela Rajić, supruga Pola Džordža

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.