ĐIRO DITALIJA: Sagan sprintom do 10. etape (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021, 19:03

ĐIRO D'ITALIJA: Sagan sprintom do 10. etape (FOTO)

Sutra je slobodan dan.

Slovak Peter Sagan trijumfovao je na 10. etapi Điro d'Italije koja je vožena od Lavile do Folinja u dužini od 139 kilometara. Vozač ekipe Bora-Hansgro kroz cilj je prošao u vremenu 3:10:56 časova.

Sagan je ponovo pokazao kakav je sprinter pošto je bio najbrži u završnici ispred Kolumbijca Fernanda Rendona iz Emiratat i Italijana Davidea Cimolaija iz Izrael Start-ap Nejšna koj isu etapu završili u vremenu pobednika.

⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
⬜️🟥🇩🇰🟥⬜️⬜️⬜️ @petosagan

🟦🇱🇻🇩🇰🇱🇻🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦

🟦💙💙💙🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦

🟥🟥💙🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥

🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥#Giro pic.twitter.com/i6t0USp7dT

— Giro d'Italia (@giroditalia) May 17, 2021

Barnsli je ove sezone bio najmlađi i tim s najmanjim budžetom u Čempionšipu, ali je izborio plasman u plej-of, gde će ga mnogi podržavati, a večeras (21.15) čeka Svonsi u prvom od dva meča. Kvota na keca je 2,20, iks je 3,05, a dvojka 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barnsli - Svonsi

U generalnom plasmanu nije bilo promena. Kolumbijac Egan Bernal Gomes iz Ineosa i dalje je na prvom mestu u generalnom plasmanu sa vremenom 38:30:17 časova. Drugi je Belgijanac Remko Evenpul iz Kvikstepa koji ima 14 sekundi zaostatka, a na trećem mestu je Rus Aleksandr Vlasov iz Astane sa 22 sekunde zaostatka. Sutra je na Điru slobodan dan dok se naredna etapa vozi u sredu od Peruđe do Montalćina u dužini od 162 kilometara.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Dileta Leota.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.