ĐIRO D’ ITALIJA: Pare-Pintre pobednik četvrte etape!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 19:09

ĐIRO D’ ITALIJA: Pare-Pintre pobednik četvrte etape!

Francuz briljirao...

Francuski biciklista Orelen Pare-Pintre pobednik je četvrte etape trke Điro d'Italija, vožene od Venosa do Lago Lacena. On je brdsku deonicu dužine 175 kilometara prešao za četiri sata, 16 minuta i pet sekundi.

Sa dve sekunde zaostatka drugi kroz cilj je prošao Norvežanin Andreas Leknesund, dok je treći bio Letonac Toms Skujins sa 57 sekundi zaostatka za pobednikom.

Srpski biciklista Veljko Stojnić je trku završio za četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sata, 18 minuta i 35 sekundi, u velikoj grupi vozača koja je za pobednikom zaostala dva minuta i 30 sekundi.

Leknesund je preuzeo vođstvo u generalnom plasmanu, na drugom mestu sada je Pare-Pintere, dok je treći Remko Evenpul.

Peta, polubrdska etapa, dužine 171 kilometar na programu je sutra i voziće se od Atripalda do Salerna.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Mina, supruga Nemanje Nedovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.