ĐIRO D ITALIJA: Metjus pobednik, najbolji plasman Stojnića

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 19:19

ĐIRO D' ITALIJA: Metjus pobednik, najbolji plasman Stojnića

Četvrta etapa u utorak.

Pobednik treće etape ovogodišnjeg Đira je Australijanac Majk Metjus, dok je srpski biciklista Veljko Stojnić zabeležio svoj najbolji plasman na ovoj trci.

Treća etapa vožena je od Vasta do Melkfija dužine 210 km, a Australijancu koji nastupa u timu Jayco AlUla, bila je ovo treća etapna pobeda na Điru, a ukupno jubilarna 10. na najvećim trkama.

Ostvario je vreme 5:01:41, dok je drugi bio Remko Evenpul, dok je treči Primož >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Roglič koji je ovim izbio na treće mesto u generalnom plasmanu.

Evenpul sada ima 32 sekunde manje od drugoplasiranog Žoaoa Almeide i 44 sekunde od Rogliča, dok je Metjus ovom pobedom izbio na sedmo mesto sa minut i dve sekunde zaostatka.

Najbolji plasman na svom debiju na najvećim trkama zabeležio je srpski biciklista Veljko Stojnić u italijanskom Team Corratec. On je završio 150. sa 15 minuta i 11 sekundi zaostatka za prvoplasiranim.

Četvrta etapa na programu je u utorak od Venose do Lago Laćena džine 166 km.

Pogledajte kako izgleda Marina, supruga Vojšeha Ščešnog

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.