ĐERONA PRED POČETAK EP: Naša grupa je najujednačenija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2024, 19:47

ĐERONA PRED POČETAK EP: Naša grupa je najujednačenija!

Izraelci prvi rival.

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Toni Đerona rekao je pred početak Evropskog prvenstva u Nemačkoj da je grupa C u kojoj su "orlovi" najujednačenija na šampionatu.

Naša selekcija u petak od 18 časova započinje učešće na EP utakmicom protiv Island u Olimpijskoj dvorani u Minhenu. Rivali "orlova" biće još i Mađarska i Crna Gora.

- Naša grupa je najujednačenija na prvenstvu. Četiri ekipe koje u svakoj utakmici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mogu da prevagnu na svoju stranu i to će sve biti teški i izazovni dueli. U drugim grupama, favoriti su izrazitiji, dok kod nas to nije slučaj. Verujem u mogućnosti svog tima, ali Island je ekipa koja ima igrače sa možda najboljim individualnim kvalitetima u napadu. Imaju dosta igrača koji mogu da naprave razliku u igri jedan na jedan. Dosta trče i drže visok tempo, ali znamo svoje prednosti i trudićemo se da ih adekvatno iskoristimo - rekao je Španac.

Đerona tvrdi da Srbija ima kvalitete kojima može da se suprostavi Islandu i da su oni "jasni i prepoznatljivi".

- Verujem u adekvatnu odbranu, dobru rolu naših golmana i da uz kvalitetan napad koji možemo da pružimo, imamo čemu da se nadamo na otvaranju prvenstva - zaključio je Đerona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.