ĐERONA POSLE TEŠKOG PORAZA: Nada postoji...

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2023, 00:41

ĐERONA POSLE TEŠKOG PORAZA: Nada postoji...

Srbija izgubila od Norveške.

Rukometaši Srbije su izgubili u Katovicama na Svetskom prvenstvu sa 31:28 od Norveške i tako svoje šanse da se plasiraju u četvrfinale sveli na teoriju.

Nakon poraza od Norveške, selektor rukometaša Srbije Toni Đerona rekao je da se nada oporavku od poraza i da slede ozbiljne analize.

- Znali smo da će norveški tim podići intenzitet u drugom poluvremenu, kao što su to učinili i protiv Holandije. Nismo našli način >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da odgovorimo na taj intenzitet, odbrana je bila loša, ali je problem u napadu bio veći. Izgubili smo mnogo lopti u prvih 15 minuta i nismo uspeli da se vratimo. Utakmica se igra 60 minuta, protiv timova poput Norveške ne može da se pobedi ako odigraš dobrih 30-40 minuta. Analiziraćemo ovaj meč, probaćemo da izvučemo pouke i učimo iz sopstvenih grešaka - rekao je selektor Orlova i potom se osvrnuo na naredne mečeve i njihovu važnost za kvalifikacije za Olimpijske igre.

- Veliki cilj je da se vratimo posle ovakvog poraza, da odigramo što bolje sve preostale utakmice. Nada postoji, pratićemo rezultate drugih timova, ali ključno je da moramo biti na 100% svojih mogućnosti protiv Holandije i Argentine - zaključio je Đerona.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Nina Stojanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.