ĐERE POHVALIO PUBLIKU U BANJA LUCI: Bili su na mojoj strani, ali i korektni prema Borni

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2023, 21:33

ĐERE POHVALIO PUBLIKU U BANJA LUCI: Bili su na mojoj strani, ali i korektni prema Borni

Srbin zadovoljan po plasmanu u četvrtfinale.

Srpski teniser Laslo Đere izjavio je posle meča sa Bornom Ćorićem na turniru Srpska open u Banjaluci da se osećao udobno na terenu i da se trudio da bude fokusiran do kraja meča.

Đere se plasirao u četvrtfinale Srpska opena, pošto je u osmini finala ATP turnira u Banjaluci pobedio Hrvata Bornu Ćorića 6:4, 6:7 (1:7), 6:4.

- Bio je očekivano težak meč. Obojica smo imali uspone i padove. Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osećao sam se udobno na terenu. Koristio sam svaku šansu, iako je meč bio tesan. Ostao sam fokusiran do kraja - poručio je Đere.

Đere kaže da je u presudnim momentima drugog seta iskoristio greške rivala i da je to možda bilo i presudno za pobedu.

- Dao mi je neke lake poene da se vratim u meč. Posebno na 5:2 za njega u drugom setu, međutim bio sam svestan da je to samo brejk prednosti. Kada sam se vratio, znao sam kako da ga "slomim" po drugi put. Resetovao sam misli i fokus, iskoristio šanse na njegov servis - istakao je Đere.

Srpski teniser je poručio da mu je podrška sa tribina značila.

- Podrška publike bila je sjajna. Sigurno su pomogli, bili su na mojoj strani, ali i jako korektni prema Borni. Aplaudirali su i njemu kada bi uradio nešto jako dobro - izjavio je Đere.

Naredni rival Đereu biće pobednik meča Popirin - Molčan.

- Igrao sam sa obojicom. Popirina sam dobio dva puta, sa Molčanom imam skor 1:1, i on mi manje odgovara. Ko god da pobedi neće biti lako. Ipak, iskoristiću slobodan dan za oporavak i biću 100 odsto spreman u petak - zaključio je Đere.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.